Långtidsbokning

Långtidsbokning

  • Välkommen till Hotell Vilja på Haga, Umeå. Vi är glada att kunna erbjuda bekväma och prisvärda alternativ för gäster som behöver bo en längre tid hos oss. Oavsett om du är på arbetsresa eller om du letar efter tillfälligt boende under en flytt, renovering eller studier, så kan vi erbjuda en trygg och bekväm vistelse.

På Hotell Vilja kan du välja mellan våra olika rumskategorier, från enkelrum till Queenrum. Alla rum är utrustade med bekväma sängar, arbetsyta och Wi-Fi, och är särskilt utformade för att erbjuda en hemtrevlig känsla. Vi erbjuder även bekvämligheter som bastu, tvättmöjligheter, tillgång till kök och gratis parkering för våra gäster.

För gäster som behöver bo en längre tid hos oss, har vi särskilda priser för långtidsvistelser. Du kan kontakta oss direkt på vår e-postadress eller på vårt kundtjänstnummer för mer information om våra erbjudanden. Vårt vänliga och hjälpsamma personalteam finns alltid till hands för att hjälpa dig att hitta det bästa alternativet för din vistelse.

När du bor på Hotell Vilja under en längre tid, kan du lita på att du kommer att ha en bekväm och trygg vistelse. Vårt hotell är centralt beläget i Haga Umeå, vilket ger dig tillgång till allt som staden har att erbjuda. Du kan utforska stadens utbud av butiker, restauranger och sevärdheter på din lediga tid, och alltid återvända till ett hemtrevligt rum på kvällen.

Vi förstår att långtidsvistelser kan vara utmanande, men vi gör allt vi kan för att göra din vistelse så smidig och bekväm som möjligt. Vi ser till att alla våra rum är välstädade och fräscha vid din ankomst, och erbjuder städningstjänster under din vistelse vid behov. Vi erbjuder även frukosttjänster och andra bekvämligheter som är utformade för att göra din vistelse så bekväm som möjligt.

På Hotell Vilja tror vi att det är viktigt att våra gäster känner sig som hemma under en längre tid. Vi har utformat våra rum för att vara bekväma och praktiska, och erbjuder en personlig service som gör att du kan koppla av och njuta av din vistelse hos oss. Vi är alltid glada att hjälpa till med alla frågor eller problem du kan ha, och vi arbetar alltid för att se till att våra gäster är nöjda och bekväma under hela sin vistelse.

Tack för att du valde Hotell Vilja för din långtidsvistelse i Haga Umeå. Vi ser fram emot att välkomna dig